sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Tauko

Joo ei nyt yhtään nappaa tää blogiin kirjottaminen missän muodossa :/ Pidän siis pikkusen tauon voi kestää vaan päivän tai jopa puol vuotta. Ei mitää hajuu, kirjottelen sit taas ku kirjoteltavaa löytyy. Paveblogiin kirjottelen tän blogin tauosta huolimatta :)

En oo kauheesti ratsastellu tai en ainakaa muista. :'D Sen verran muistan et maanantaina Shara tuli meille, mä liikutin Tompan, se Raisun ja me hypättiin jonku aikaa ja jouduttii lopettaa ratsastaminen koska ei nähty enäöä toisiamme :'D

Mut eilen sit menin Viltsulle koska meillä oli tää Halloween-vaellus.Olin siellä jo hiukan ennen kahta ja järjesteltiin siinä juttuja loppuun kunnes tajuttiin et tulin liian aikasin :'D Katteltiin joku puol tuntii jotain tallennetta kunnes mentii maalaa kasvomme. Aika kauniit tuli. Lakattiin kans kynnet. Alunperin vaellukselle pitit tulla kolme + mä ja viltu mut tuliki vaa yks :/ Shara. Kaks peru sairastumisen takii mut jäipähän enemmä syötävää meille :'D Shara tuli, maalattiin senkin naama ja lähettiin sit. Sharalla oli Lumikki, mulla Peppi ja Viltsulla Masi. Vaellus kesti vaan joku puol tuntii ku sato .. Tän jälkee laitettii musa pyörii ja syötävät valmiiks ja päästettii SHara talliin. Oli  aikas kivat koristelut :'D Luettiin kauhupätkii jostain kirjoista. Pari kertaa sit tapahtu sellanen ketjureaktio et mä kiljuin siis ilman mitään syytä, Shara pelästy ja sit Viltsu ja sit neki alko kiltuu. Voi niitä pikkusia :'D Kaikki kotiutu sit kasin aikoihin :)
Ja tosiaan pidän pikku taukoo nyt tän blogin pystyssä pitämiseks kun ei nyt oikeen nappaa kirjotella. Kuten ylempänä sanoin, voi olla et tauko kestää vaan pari päivää mut on myös mahdollita et en kirjottele pariin kuukauteen :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti