sunnuntai 18. maaliskuuta 2012

17.-18.3

Shara tuli meille yöksi Lauantaina 17.3. Mukaansa se kuuttityttö otti Raisun, Vanun ja Vihjeen. Mulla oli kaikki paikat aivan jumissa joten pidin Sharalle ja Vihjeelle ekaks koulutunnin.

Laitoin Sharan vetämään koottuja ja lisättujä askellajeja sekä pohkeen väistöä. Laukka ympyräitäkin oli parissa tehtävässä. Ratsastettiin valitettavasti terassilla ku muualla nii liukasta/märkää :--( Vihje meni hyvin vaikka Shara välillä sekoiliki :--PTän jälkeen kävästiin sisällä kattelees töllöö jonka jälkee lähettii hiuka hyppää Cassulla ja Raisulla.
Hiukan oreilla oli virtaa ja perä heitti useempaaki otteeseen :'D Mut alotettii sellasseesta 20cm kavaleteista ja nostettii siit sit metrisiin asti. Hyvin Cassu pomppi mut Shara töppäs Raisulla hyppäämisen 50 cm kohdalla. Tiputuksii ei tullu paljoo.


Pomppimise jälkee lähettii maastoon poikien kaa. Ei menty ku kälyne pikkuympyrä mut se riitti :'D Päästii hiuka päästelee isoimpii virtoi ulos. Molemmilla pojilla meni ihan hyvin mutta kun itä virtaa oli niin pirusti ni tuli vähän häslättyäkin välillä. Maastoilun jälkee me painuttii sisälle Sharan kaa. Illal me syötii mässyy ja viel enemmä mässyy. Siin sit katteltii Mitä Tuli Tehtyä, Terra Nova ja Midsomerin Murhat :)


Sunnuntai 18.3

Aamulla herättiin ja siin sit sekoiltiin ja oltiin ihan et jee. Noin 11 aikaa yks kaveri kenet oon viimeks nähny toukokuussa ilmaantu mun koti ovelle ja kyseli kuulumisii ja mä, joka olin taas iha sokeri humalassa, nauroin xD. No kyseinen tyyppi kysy kuulumiset ja puhelin numeron :D Oli tosi hyvä nähä se taas!

No heitettii hepat Sharan kaa ulos ja lähettii...


...ratsastamaan Eveä ja Vanua. Mentii toho asvalille hiuka lämppää ja päästää yms. Nytkin me kierrettiin vaan pikku ympyrä ja mettän kautta takas. Molemmat meni hyvin  mut Evellä oli hiukan liikaa energiaa :'D Energian liiallisuus ilmeni pukkeina.


Tän maasto reissun jälkee heitettettii Eve pihalle ja napattii mukaan Hoppnet. Hoppnetilla mä väänsin koulutunnin. Tunnin piti kylläkin Shara. Tunnilla mentiin tosi paljon koottuja askel lajeja ja lopuks hiuka mentii erillaisii kouluratoja. Hoppnet meni hyvin mut alussa hiukan perä nousi ja jalat sinkili eri suuntii :'D Mut hei, sehä meinaa sitä et ori oli oma ittensä x)
Joo aika hianoo. Mut ohhoh tuliki itse asiassa aika paljo kuvii :'D No koittakaa elää.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti